Grey day, или ни слова о праздниках

Saturday, March 8, 2014


You appreciate one more time the fact that you work on the blog with someone, when you travel for almost 12 hours, you arrive to the hotel, check the blog and see the photos, carefully selected and retouched photos for the post. Knowing that you are not alone is a disparate feeling. It's very calm and silent, just like today's outfit. 

Вот вроде бы летела-ехала чуть ли не 12 часов, и времени посмотреть, что здесь творится, не было вообще. Чертовски приятно понимать, что ты все же не одна, когда видишь, что, как бы ни была занята, здесь тебя ждут тщательно отобранные и обработанные фотографии для нового поста. 




I hate transitional seasons: all flues, colds and other illnesses seem to stick to me in March and November. That's why I prefer wearing light coats unless I'm convinced by weather, "no-wind" situation and sun, that there is no risk for me to wear something lighter. I still remember, that I promised to plunge into spring season, but not yet, my dears, I'm not yet "that fashion victim".

Я ненавижу переходные сезоны: переход от лета к зиме и обратно приносит мне все возможные болезни и простуды. А потому я ношу пальто, пока погода, солнце и отсутствие ветра не убедят меня в том, что простуда мне не грозит. Я помню, что обещала медленно, но верно двигаться к весне,  и первый шаг уже сделан. На большее при всей своей любви к одежде  пока не способна :) 





P.S. Norway is very nice, cold and expensive. Nothing new, huh?
П.С. Норвегия красивая, холодная и дорогая. Ничего нового, правда. 

No comments :

Post a Comment