On new opportunities and widening horizons, или о вечном поиске

Wednesday, July 2, 2014


The most peaceful weather does not only calm my heart, but gives me an opportunity to show you this kimono-coat, which apparently was found in Zara. As a person who prefers staying in town during the whole summer season ( except for the vacation, of course), I'm not concerned with wind, or lack of sun, or whatever makes half of facebook-feed nervous. I see every weather-twist as an opportunity to capture outfits with clothes not captured yet. 

Погода, такая непривычная для Баку, непривычная, потому что так свежо у нас бывает редко, и море-тому объяснение, так вот, именно она находит живой отклик в моей душе. И происходит это не только потому что я не люблю жару по определению, но и потому, что горизонты для экспериментов с образами расширяются, а мне, в моем положении человека,  пишущего об одежде, больше и не нужно. 





The greatest issue for me is to find the right black belt. No matter I wear the one with screaming DIESEL, I hate belts with logos, and something black and very  minimalistic is either in my personal blind spot, or doesn't exist.

Найти правильный черный ремень - не сиротский и не вычурный - для меня огромная проблема. И неважно, что здесь у меня ремень с явным-дальше-некуда логотипом: ремни с названиями марок я не люблю, а что-то черное и минималистичное то ли попадает в слепую зону, то ли не существует вообще. 



Every girl should have a pair of nude sandals, not because they are in trend, or because they are so cutefabulousgorgeous, NO! It's simply because you will have less headache, as it will be the solution of 50% of problems named "I don't know what to wear this dress/jeans/jumpsuit or whatever it is with". 

У любой барышни должна быть пара сандалий на каблуках, желательно нейтрального цвета, и не потому что это классно, красиво, потрясающе и так далее. Нет, я, как девушка более практичная, могу сказать точно, что поводов для головной боли на тему с чем надеть это платье, юбку, комбинезон, у обладательниц такого рода обуви почти нет.



Kimono, jeans, sandals - Zara
Shirt - &Other Stories
Belt - Diesel 
Bracelet - River Island
Watches - Diesel 
Bag - Alexander Wang

No comments :

Post a Comment